pruttar, träningsvärk & beyoncé.

 
det regnar ihärdigt utanför fönstret här idag och det vore en perfekt dag att stanna hemma för att pimpla kaffe och redigera helgens fotografering hela dan men det är ju bara onsdag. så jag mixar en len och krämig smoothie med kardemumma, kokar ägg och brygger kaffe. gnuggar sömnen ur ögonen. går långsamt runt i lägenheten i min senpasgula utnötta klänning med rufsigt hår. träningsvärken värker skönt i kroppen efter gårdagens träning. jag älskar fan den där militärträningen. den gör mig lycklig. gör mig till en större människa inför mig själv och det är så upprättande att vara med om. igår tog jag i så det rök. bokstavligen dåra eftersom jag råkade prutta mitt i hundrasjuttioelvatusen situps mittemot min "stridskamrat", eftersom vi satt med benen ihopkrokta. jag var dessutom så trött så jag orkade inte ens med att få fram något "oj, hoppsan, en prutt, sorry" eller liknade utan stönade mest vidare medan min stridskamrat kvävde ett fniss. efteråt undrade jag om att jag liksom skulle dunka hen i ryggen och lite lagom lättsamt hojta "ey, sorry att jag prutta på dig kompis" men det kändes ju lite väl stelt. ack, alla dessa situationer som uppstår i mitt bridgetjones-liv. 
 
annars? ja, jo, igår fick linnéa tag på beyoncébiljetter till oss alla. ståplats och vi kommer aldrig orka köa i flera timmar så vi lär stå längst bak som en skrikande dansande liten girlsquad men fatta - JAG SKA SE BEYONCÉ!!! ändå stort. hon är ju trots allt the queen. men nu kallar onsdag. och trots att jag önskar slå dövörat till och bara pimpla kaffe denna dag så kallar jobb och verklighet. men det är också helt okej. faktiskt. 
ä.
4 kommentarer
rememberthiis.blogg.se

Oh vad kul att få se Beyonce live :D

Svar: ja, sjuuuukt kul!!
Sara Holmberg

ISA

YOU DID NOOOOOT GET TICKETS!!?? okej, vet inte varför jag skrev på engelska, fick feeling. Fan vad grymt! det lär vara bäst!!

Svar: Ohhh yeeees we did, hihihoho!!
Sara Holmberg

ISA

skrev jag just "get"?? GOT hetereeee ju. Blev för exhalterad.
ursäkta spam.

KAJSA CHARLOTTA

apeomfgöwemgf känner precis samma sak med att stanna hemma och bara dricka kaffe heeela dagen med bildredigering. men då uppskattar man ju faktiskt de dagarna man faktiskt får göra det. & haha alltså, det där med att prutta när man tar i som fan på träningen, tell me 'bout it! den som aldrig råkat göra det har aldrig ansträngt sig tillräckligt hårt.

Svar: borde få vara obligatoriskt med en sån dag! hahaha, åh, det får bli min nya slogan "den som aldrig råkat prutta på träningen har aldrig ansträngt sig tillräckligt hårt".
Sara Holmberg