onsdagsblues med doft av kaffe och slask

 
onsdag och jag vaknade upp kl 9, mör och skönt trött i kroppen efter gårdagens militärträning. vi gjorde tester igår, för att kunna jämföra om tre månader. bara i syfte för oss själva då såklart. tantolundens uppförsbackar var ej nådiga och det irriterar mig något djävulskt att mina burpees är sjumila långt ifrån att vara spänstiga och starka när jag en gång var queen på dom och gärna gjorde några extra i köket hemma en vanlig vardag. men men. sällan finns det någon mening med att jämföra sig med förflutna tider. och jag känner hur mitt jävlaranamma tänds av det. jag ska minsann stå med späntsiga burpees igen och le nöjt åt det självförtroende som en gång bröts samman av hjärnspöken och depression. det luktar revansch, i shit you not. och jag är så sinnessjukt glad över att jag överhuvudtaget är där nu - med jävlaranamma i kroppen igen. 
 
ikväll jobbar jag sent, så därför hinner jag brygga förmiddagskaffet hemma och mixa frysta bananerslantar med en aning jordnötssmör i. gott och energigivande. både sovmorgon, kaffet och bananglassen. tulpanerna som mamma gav oss i helgen har slagit ut och sjunger om vår i vårt vardagsrum även om det utanför fönstret pågår ett kalas av snöslask. jag försöker varsamt gnugga sömnen ur ögonen och förbereda mig på en onsdag. funderar över det här med #inteerkvinna, en skrämmande bristande och vinklad mediarapportering och min ständiga skuld över att inte räcka till eller göra tillräckligt för mina världsmedborgare. det är lätt att glömma bort när segregationen är påtaglig och man därför slipper se på nära håll. men det finns. det finns fortfarande och hjälp, stöd och integration behövs. våra röster behövs. högt och utan ursäkt. annars kommer ondskan i form av hat, oförståelse och rädsla in med full kraft i allt flers vardagsrum. och det är farligt, så jävla jävla farligt. och jag inser att jag behöver peppa andra lika mycket som mig själv - höj rösten. och ta ett litet steg i taget. 
 
men nu ska den sista klunken kaffe drickas upp, rouge ska borstas på kinderna och jag ska ta mig an en onsdag i början av ett februari. fylld av doften av kaffe, slask och stora och små funderingar. 
ä.
3 kommentarer
Emma -Merakibeauty.se

mysigt :)

Svar: :)!
Sara Holmberg

Daniella 🌙

<3<3!!

Svar: kram!
Sara Holmberg

Maja

Hej UNDERBARA Sara! Jag har en fråga till dig som inte har med inlägget att göra men frågar ändå. Jo, jag undrar om du som är så duktig på att fota (fantastiska bilder!!) har något tips på hur man får dom man fotar avslappnade och så att de känner sig bekväma? Hur brukar du göra? Små pratar du om annat hela tiden eller hur tänker du? Bli alltid så stressad när jag ser att de framför kameran inte är bekväm! Massa Kramar! <3

Svar: HEJ underbara DU! :) Svarar på detta i ett eget inlägg vetja! Kram! <3
Sara Holmberg