en nerkissad hand senare och hela livet förändrades.

 
gu'. minnet av när jag kissade på det där provet och på köpet lyckades kissa ner hela min hand. det står att man ska hålla stickan i kisstrålen i tio sekunder och jag som då aldrig räknat sekunder av hur länge jag lyckas uppbåda en kisstråle körde nervöst hela handen för att tamejfan se till att hela himla stickan minsann blev nerkissad riktigt jäkla ordentligt. och när jag drog upp den där nerkissade stickan och min nerkissad hand skulle det ta tre minuter. men så fort jag drog upp den galopperade det fram, som om det bara inte kunde vänta en enda liten sekund till med att visa sig. två röda streck.  

efter det förändrades allt. det har varit det mest omtumlande och läskigaste jag nånsin varit med om. 

x

vi kallar bebisen för tjorven.

x

jag läser att smilgropar är ett dominat anlag. det gör mig alldeles varm. kanske för att det ger någon slags första diffus bild av hur tjorven kommer se ut. en med smilgropar.

gravid rädsla
1 kommentar
Mia

Stort grattis till er! Du skriver otroligt vackert!
Känner mig på att jag kommer sitta här gråtandes och läsa dina nya inlägg; gråtandes för ditt vackra språk och framförallt för hur ärligt du skriver. Nu ska jag torka tårarna och återgå till min verklighet. Ser fram emot att läsa mer här!

Svar: Tusen tack, Mia! Och tack igen för att du tycker jag skrivet fint, vilken sjukt fin komplimang. PUSS pårej helt enkelt och fint att du vill vara kvar här, du är så varmt välkommen, så. <3
Sara Holmberg