Sara och Trappen, september.

För första gången har jag bestämt mig för att ha ett litet ongoing foto/textprojekt. Helt ärligt känns det inte alls likt mig. Jag brukar nämligen bara bli helt låst av att bestämma saker i förväg när det gäller min kreativitet. Blir som tom i huvudet av det. Men jag tänker att en inte ska försöka låsa sig allt för mycket kring vad man själv har satt upp för ramar. Inte alltid i vare fall och för just detta lilla projekt känns det ju inte direkt nytänkande men däremot roligt att få ha. Så tillåt mig presentera "Sara och Trappen". Varje månad hade jag tänkt ta ett självporträtt sittandes på denna trapp med grönska och himmel som tak ovanför. Tror det kommer bli fint att se årsskiftningarna här. 
 
 
Däremot har jag inte riktigt bestämt mig för vilken komposition/vinkel jag vill ha på bilden. Denna trappa är nämligen rätt lång och verkligen omringad av grönska = massa olika möjligheter. Men så tänker jag att det egentligen bara är bra, då kan jag ju skifta lite beroende på väder, vind och humör. Det kommer ju fortfarande alltid vara en Sara och denna trappa med i bild. Bra ju. Okej, blir nästan nervös för att jag tänker att detta måste vara så unikt fotat men det är det icke. Det är verkligen bara jag. Och en trappa. En gång varje månad. Såhär.
 
 
Sara och Trappen, September. 
 
Ser redan fram emot att klippa ihop ett kollage av alla årstider, kommer bli fint!
fotoprojekt saraholmberg självporträtt trappa
8 kommentarer
Stina - Tillvaron.se

Verkligen en rolig idé! Borde klura på liknande :)

Svar: Tack fino! Ja, GÖRE, jag vill se!!
Sara Holmberg

Beatrice

Den här idén gillade jag mycket! Kul också att öva självporträtt - jag tycker själv att det är så jobbigt att vara med på bild att jag sällan ens tar bilder på mig själv. Gillar också trappen, den ser verkligen riktigt riktigt magisk ut!

Svar: Haha, jaaa, det är väldigt jobbigt tycker jag också. Känns dessutom väldigt obekvämt ute bland folk, haha. En måtte öva! Se till å göra det vetja - ett eget självporträtt-projekt tycker jag! Jag hejar pårej!
Sara Holmberg

Sara i Åre

fina du. så bra! ser fram emot att följa trappen genom året!

Svar: pusssss! <3
Sara Holmberg

LisaMarie

Låter som ett kanonprojekt tycker jag, ser fram emot fler magiska trappbilder!

Svar: Tack fina du! You will, vare sig du vill eller inte,haha ;)
Sara Holmberg

LisaMarie

Förresten. Är det ok att pinna bilder från dig? Minns inte om jag frågat förr eller inte. Det står ju ditt namn på, men iaf.

Svar: Men guu - JA! Är ju bara smickrande att nån vill pinna ens bilder, haha! Pinn away!
Sara Holmberg

Agnes

Så häftigt projekt, verkligen vacker miljö!

Agnes

Så häftigt projekt, verkligen vacker miljö!

Svar: Tack så mycket!!
Sara Holmberg

Emzor

Du är bra! Vi hörs!

Svar: Hahaha! Puss! <3
Sara Holmberg