grejen med framgång.

 
inser att grejen med framgång är att den sällan kan uppnås av bara en person, grejen med att vara en modig människa är att det inte bara handlar om en själv utan också om alla dom som står runt omkring och vid en. bakom kulisserna. som kommer med bollplank, första hjälpen plåster och med smittande skratt. som förser en med vätska, energi och styrka på vägen. som har låtsatsdisco i ens vardagsrum en vanlig vardagskväll för att man ska öva på blixt. eller som lånar ut ett trettontusen objektiv till mig bara sådär fast vi knappt känner varann. eller som lägger handen på mitt huvud och säger "glöm inte att vila också, sara" så att jag minns att vila är okej. eller som skjutsar mig hit och dit och väntar fyrtiofem minuter i en kall bil utan att ens yttra en butter muttring. eller som ringer sent en kväll och med mjuk omtänksam stämma säger till en att tro på sig själv när man mest känner sig som ett darrigt litet asplöv. det gör hela jäkla skillnaden. för nästa dag darrar jag inte lika mycket. nästa dag och dagen därpå vågar jag. för att jag är jag men också så himla mycket för att jag har dom jag har i mitt liv och runt omkring.
 
och det? det är grejen med framgång.  
ä.
4 kommentarer
Anonym

Gotlandshälsning till er alla....heja, heja! S-L

Svar: Puss mormor! <3
Sara Holmberg

Elisabet :)

Så sant! Omgivningen och vännerna - betyder så oerhört mycket! Tänker på det omvända också - hur mycket vi kan få betyda för andra, om vi vill...

Svar: Jamen verkligen. Så viktigt att försöka bära med sig tänker jag!
Sara Holmberg

jessica

Håller verkligen med om det du skriver. Det gäller att stötta varandra så att man själv och ens vänner/familj kan uppnå det man vill. En liten pepp-kommentar kan göra sån skillnad!

Svar: Det är ju verkligen så, vi är rätt små utan varandra tänker jag och så mycket större, bättre, modigare med fler runt omkring oss som "ser" en.
Sara Holmberg

Hanna

Så väldigt klokt sagt. Och en så väldigt viktig insikt. Tacka gudarna för människorna en har i sitt liv.

Svar: Eller hur, tacka gudarna för dem. <3 Puss.
Sara Holmberg