Den årliga frågestunden, 2015.

 
För drygt ett år sedan hade jag bloggens allra första frågestund. Var nervöst ur den aspekten ifall någon skulle vilja undra något eller inte, haha. Men! Ni ställde typ de finaste, variationsrikaste och djupaste frågorna nånsin. Vart alldeles chockad minns jag. Jag svarade på alltifrån förlovning, självbild, om att må bra och om tonårisperioder. Nu har det ju faktiskt gått drygt ett år så tycker det är dags för den årliga frågestunden, inte sant? Så ställ frågor! Om det ni i hemlighet (eller inte i hemlighet) egentligen är nyfikna på, undrar över eller vill att jag helt enkelt ska svara på. Tänker att spannet på frågor kan röra exakt vad som helst. Om det så är vilken mjölk jag föredrar eller om det så är känsliga frågor. OKEJ? Bra! 
 
Svaren kommer antingen som inlägg eller i *trumvirvel* videoformat. Puss!
frågestund frågor sara holmberg
9 kommentarer
Johanna

Hej! Roligt med frågestund! Jag undrar lite hur du ser på fotograferande. Som jag förstår dig så titulerar du dig som fotograf och verkar satsat seriöst på detta (yeyy, för dig!) men vem anser du vara en fotograf? Ser du en skillnad på en "hobbyfotograf" och "yrkesfotograf"? För några år sedan så tyckte jag det blev en "fotografboom" och alla som skaffa sig en systemkamera titulerade sig som fotograf. Jag tänker att det är en tuff bransch och att någon som satsar hårt tex genom att lansera sitt varumärke och köpa dyr utrustning blir av med jobb som går till någon som "bara" har en kamera och en tillfällig hobby. Hur uppfattar du detta? Är nyfiken på dina tankar! Hoppas du förstod någon av alla mina frågor.. Kram!

Annelie

Okej, då frågar jag en personlig fråga och sen får du bestämma om du vill svara på den eller ej: Du skrev någonstans att det varit väldigt mycket fram och tillbaka för dig och Alex. Att ni varit tillsammans, gjort slut, blivit tillsammans igen osv. Vad var det som gjorde att du och Alex till slut sa att ni skulle satsa på en kärleksrelation igen? :)

lou b

vilken är din absoluta favoritkusin?

Svar: hahahahahaha! <3 ps. KOM till stockholm och på alexos tjugofem års fest, 11 nov. komsi komsi. ds
Sara Holmberg

Stella

Vad gjorde du direkt efter gymnasiet?

b

Vad jobbar du med nu? Godmorgon!

Angelica

Kan du inte berätta om dina framtidsplaner, exempelvis studier, jobb, familj, resor. Det som helt enkelt känns okej för dig att ta upp här. Tack för en glädjande och inspirerande blogg. Ha nu en fantastisk helg!

jessica

Hej hej! Då frågar jag, vad är det roligaste med att ha en blogg kontra det svåraste? Hur går det till när du skriver dina blogginlägg? Vilka bloggar läser du? Läser både din och PT-Fias blogg och har fått för mig att ni känner varandra, stämmer det eller är det bara jag som är ute och cyklar? Har för mig jag läste något inlägg på någon av era bloggar där ni hängde. Tycker era två bloggar + underbaraclaras är de bästa i hela cyberspace för övrigt! Kram!

Laura

Hej! Tack för en jättefin blogg med massor av inspiration.

Jag undrar hur du hanterar stress? Typ hur blir du när du blir stressad, och vad gör du för att varva ner?

Sara i Åre

jag har också frågor!! hoppas jag inte är försent ute??

vad drömmer du om?
vad längtar du efter just nu?
när är du lycklig?
vad tycker du om stockholm?
vad är allra härligast att fotografera?

och önskemål på inlägg: ett steg-för-steg från tanke till färdig bild. alltså från när du tänker dig en bild till när du fotar den (och hur du tänker kring fotoögoblicket med komposition och så) till redigering. kanske ber om för mycket nu men det är så himla kul att se och läsa hur andra gör och tänker!