Sommarlacket & lite förlovning.

 
I flera veckor har jag gått runt och tänkt att så fort jag får semester ska jag måla naglarna i sommarfärger. Eftersom mitt jobb har varit ett ödesdigret jobb att ha målade naglar på har det alltså inte varit aktuellt förens semestern kunde påbörjas. Min nagellacksvision kunde helt enkelt vara översatt till att det skulle få vara tecknet på att jag hamnat i semestermood. 
 
 
Jag har tålamod zero för sådant här och nagellack av kvalité likså och därför blir det jämt lite hur som haver med spilld nagellack lite överallt men VAD gör det när färgerna är så tjusiga ändå?! Nä just det. Ingenting. Fancy as hell ändå tyck jag nog. 
 
 
Titta, förlovningsringen fick lite fokus på dessa bilder också. Kan ni fatta att jag är förlovad? Ibland kan jag knappt själv förstå det. Är så mallig över att ha Alex som fästman. Denna ring är inte den jag kommer ha egentligen eftersom vi valde att lägga ned minimalt med pengar på våra ringar fram tills att vi känner att vi vill göra den ekonomiska prioriteringen på ringar med datum och hela tjofräset. Men gudarna ska veta vad jag älskar denna ring ändå. Det var ju den jag fick när Alex stod och var så nervös att han stammade och skakade trots att vi ju hade pratat flera gånger om det där med att förlova sig innan. :') Gud. Det frieriet alltså. Får mig att bli rörd och full i skratt varenda gång. Bara det att parken vi förlovade oss i uttalas "KUKENhof" och att Alex friade i tighta träningstajts, haha ÅH!. <3 
0 kommentarer