Ut på tur.

 
Hej fina cyberkompisar. Igår kände mig så himla liten och ledsen över sommarens alla förväntningar och besvikelser, över alla andras uppvisande av dera finsidor jag någonstans ändå får för mig är hela sanningen och ord om andras sega semesterhjärnor jag avundas. Ni kommer ihåg att inte jämföra er för mycket på sociala medier va? Det behövde jag påminna mig själv om igår. Idag har jag istället packat väskan för en vecka och ska åka på turné med familjen till Frillesås/Göteborg och Gnisvärd. It's time för lite släkthäng med andra ord. Jag lämnar datorn hemma i hopp om att få hamna i någon slags semestermood tillslut, för nä, jag har fortfarande inte hamnat där. Men imorgon kommer i alla fall och till exempel ett inlägg upp som många efterfrågat efter. Och vill ni ha koll på när jag uppdaterar kan en ju alltid följa bloggen på bloglovin, här trycker du då!
 
Men hörni, nu ska jag dricka upp den här koppen te, pussa Alex hejdå och sätta mig på tåget för att sedan bli upphämtad av min lilla familjeskara på tre. Stor kram till er, ni är så bra. 
ä.
2 kommentarer
LisaMarie

Åhnej vad tråkigt att du kände så. Men jag förstår vad du menar. Bloggar är "farligt" på det viset att man bara visar det som är fint och inspirerande.. Även om jag själv vill se just fina och inspirerande saker så kan jag också känna mig så himla trött på allt rosédrickande och alla frankrikeresor och allt vad det nu är som fyller bloggar såhär års. Man får försöka blunda och se sig om bara helt enkelt. Fast jag tycker också att riktigt riktigt bra bloggar ofta lyckas med att göra även det lilla i vardagen fint. Det kan förstås också vara bedragande, men det jag menar är det ju egentligen inte alls måste vara stort och pampigt för att vara somrigt eller semesteraktigt, om du förstår vad jag menar.

Svar: Jo, det finns nog ett visst antal sådana romantiserande bloggintryck en klarar av ibland. Man får inte låta det ta över och tro att det är hela verkligheten. Men. Det är onekligen skitsvårt ibland, tycker jag själv åtminstone. Du har helt rätt i det, att det inte behöver vara pampigt eller storaktigt, det fina i det lilla är oftast det stora på nåt vis!
Sara Holmberg

ISA

JO TACK! jämförelseångesten är inte nådig när alla har så drömmiga liv. Uppvisar drömmiga liv iaf :O Men du! ha det helt underbart nu, kram!

Svar: Vi får påminna oss om att det bara är ena sidan av myntet. Eller nått, haha
Sara Holmberg