Tjugotre.

Hipp hipp hurra idag har detta glada fejs funnits i tjugotre år!!!
 
 
Tänk att ett år ändå gått. Tänk att jag för exakt ett år sedan skrev att inför mitt tjugotvåriga år önskade jag mig skämtsamt en hyreslägenhet i Stockholm (för det tänkte vi var tvärt omöjligt) men framförallt önskade jag mig mer frid i själen, tid med vänner, hångel och att få äga min frihet. Och det är inte utan att jag blir snudd på blödig när jag inser att jag fick exakt allt det under detta år. Hösten var visserligen tung men sedan kom flytten och det vart allt som både jag och Alex någonstans (knappt vågade) hoppats på. För första gången på sju år har jag denna vår inte känt mig låg en enda gång. Dåliga dagar, duster av ångest och nedstämdhet, absolut. Men bara i mängder så som det tillhör att ibland känna som människa. Men inte mer, inget av det där att ligga raklång i sängen flera dagar i rad och känna likgiltighet och dämpad livsglädje. Vilken skillnad det är att få leva då. Vad mycket lättare det är att känna livspirr, energi, skratt och hångellust då. Vad mycket lättare det är att få vara en glad människa som orkar, vill och kan. 
 
 
Så inför mitt tjugotredje år? Ja, då önskar jag mig mest att få stanna i detta. Ja, gode himla gud, låt mig få vara i detta en stund. Balsamera mig i detta. Stärk mig, omfamna mig och kyss mig rosig om kinderna. Tillåt mig få stå här och vara tjugotre år och känna känslan i händerna av årorna jag känner att jag faktiskt kan styra min lilla roddbåt med. Det önskar jag mig.
 
...... och okejrå, gärna att jag kommer in på en utbildning också, senast till våren vore schysst. 
 
Puss å tack för att ni följt mitt tjugotvååriga år, hoppas ni vill hänga på på det tjugotredje också :) Tycker så mycket om er och är så glad över ni få men ack så väldigt, väldigt värdefulla följare jag har. I mean it. Nu ska jag tillåta mig överösas av pussar av sambon och BADA trots regnet. Ä man sommarbarn så ä man!
ä.
9 kommentarer
jessica

Grattis!! :)

Svar: Tack fina!
Sara Holmberg

Elisabet :)

Men vilket underbart inlägg! Har inte följt dig så länge, men blir glad av det du skriver. Önskar dig ett härligt nytt år! Med många sköna dagar. Även de andra dagarna kan ha sitt värde. De där då det känns som att det inte är så mycket som händer. Somligt sker just då.... Men det kan ta tid att upptäcka det.

Svar: Åh, massa tack goa du! Och tack för de fina lyckönskningarna! Stor kram till dig!
Sara Holmberg

Sara TRÄNINGSGLÄDJE

åh, massor med grattis!!!

Svar: tack!! <3
Sara Holmberg

Stina - Tillvaron.se

Hipp hipp hurra, grattis Sara!

Svar: Tack fina Stina! <3
Sara Holmberg

Maja

GRATTIS!!!! KRAM

Svar: TACK!!! Och KRAM tillbaks!
Sara Holmberg

Victoria

Grattis! :)

Svar: Tusen tack! :)
Sara Holmberg

E

GRATTIS!!

Svar: TACKAR så hjärtligt!
Sara Holmberg

ISA

GRATTIS din fining! med 40 min tillgodo här ;) haaha! vad fint att året blev som du önskade, kramar

Svar: Men du, TACK fina! Och ja, fint som snuuus! Puss!
Sara Holmberg

lisamariesvarld.blogg.se

åh stort grattis i efterskott!

Svar: Men du fina - tackar så hjärtligt!
Sara Holmberg