Jomensåatte...

 
... i helgen tog vi fram mina stämplar i bokstäverna s e t h d a v...
 
 
... satte oss i köket i sällskap med musik, kaffe, pepparkakor och tända ljus...
 
 
... drog fram megabuketten med eucalyptus jag hade köpt för 80 kronor dagen innan...
 
 
... och pysslade sedan ihop tjugosex stycken av detta kort för att skickas vidare! För mina damer och damer - vi ska nämligen GIFTA OSS! I sommar. Tvåtusenhimlasexton. *Hoppar upp och ner av förtjusning* Vi hade ju som tidigare nämnt siktet inställt på 2017 men sen kände vi bara att varför gör man sådär hela tiden i sitt liv? Skjuter upp, skjuter upp, skjuter upp. Under hela hösten har det dessutom varit ett ständigt återkommande samtal mellan oss med tanke på världssituationen just nu - vad är egentligen viktigt? Vad önskar man egentligen få uppleva? Vad är egentligen ens ett lyckligt liv? Är det verkligen att alltid ha råd med exakt det man vill ha? Vad vill man ens egentligen ha? Ja, ni vet. 
 
Att beslutet kunde göras berodde självklart till stor del på att vi ju redan hade gjort ett stort researchjobb inför 2017. Vi hade ju redan hittat en drömlokal, spanat in två alternativ som bröllopsfotograf, hittat en cateringfirma och tittat ut kyrka. Så vi bokade lokalen. Och nu är karusellen igång. Och vi är mest lyckliga över att det ska få bli av men också såklart lite pirriga. Fast vi försöker inte dras med i all bröllopszilla-madness som finns allt för mycket. Försöker ständigt komma ihåg vad vi tycker är viktigt. Och faktiskt komma ihåg att trots att det visserligen är en viktig dag så är det också bara just en dag. Någon rimlighet måste få finnas både när det kommer till utkomster men också när det kommer till förväntningar. 
 
Men i alla fall.
 
VI GIFTER OSS! VI GIFTER OSS! VI GIFTER OSS!
 
Fy fan vad kul!
6 kommentarer
Sara i Åre

det är så fantastiskt att ni ska gifta er tycker jag; en fin sak med 2016!! 2016 ska jag också boka en plåtning med dig! om det går som jag tror så måste jag nog boka snart för du kommer att ha fullt upp med jobb eftersom du är så duktig!

Svar: Tack fina fina du för all fin cyberlove! Och hallå, vart nu akut nyfiken och så PEPPAD på denna mystiska plåtning?! Och tack igen för berömmet, du är lika fenomenal du skaru veta <3
Sara Holmberg

Acires

Det ska bli såå kul att få följa er planering i detta, för jag hoppas du kommer hålla oss lite uppdaterade? ;)

Grattis igen till er!

Svar: Hihi, ååh, blir löjligt glad att du vill följa, lova att hålla er uppdaterade! Eller okej, blogg-lova grejer är inte min starka sida men lovar så mycket det går! ;)
Sara Holmberg

jessica

Grattis till er och god jul också ! :-)

Svar: Tusen tack, Jessica och God jul i efterskott, haha! <3
Sara Holmberg

Helly

Men vad kul för er, stort grattis!

Svar: Ja! Tackar så hjärtligt, goa du! (du är ju trots allt ifrån göteborg, hö hö...)
Sara Holmberg

ISA

men SÅ roligt fining! håller med om att man alltid skjuter på saker, riktigt dumt ju! Detta kommer bli så bra, grattis <3

Svar: JAA! Tack för all fin pepp som vanligt, Isa <3
Sara Holmberg

Emilia

Stort grattis!! Vilket fantastiskt val att sluta skjuta upp och bara göra det nu! Det är ju NU vi lever och även om det är underbart att få längta och planera måste det finnas någon måtta ;) Himla tjusiga inofficiella inbjudningskort, tummen upp!

Svar: Tack fino!! Och jamen jag tackar, ja, jag känner detsamma. Det skjuts upp så him-e-la mycket, tycker jag. Och tack igen. Kram!
Sara Holmberg