Att få gifta sig.

 
detaljbilder ifrån ett bröllopsuppdrag jag fotograferade. 
 
vi har bestämt nu. bestämt att nu ska vi gifta oss. nu har vi ekonomin för att spara, nu står det högst på vår önskelista. gifta oss. det känns så himla fint, för vi har längtat länge. har ett flertal gånger utbrustit "ska vi inte bara gifta oss, du å jag?!" när längtan tagit över och ekonomin känns segt. men nu så. tre år efter vår förlovning kommer vi få gifta oss. egentligen är vi kanske lite tidigt ute men vi insåg att fortsätter min fotoverksamhet blomstra vidare måste jag faktiskt själv veta mitt egna bröllopsdatum om inte allt för lång tid. 
 
mitt hjärta skuttar lite när jag tänker på det. 
 
och det bästa just nu är att vi funnit en drömlokal på direkten. som är exakt sådär luftig, vacker och enkel i allt den bara är. med vackra udda trästolar, en mysig innergård som vätter ut mot en åker och en tjusig bardisk. några mil utanför stockholm och jag längtarlängtarlängtar efter att få skicka iväg inbjudningarna och säga "hej, kom och fira oss, sov över här om ni vill, bada med oss kvällen innan och ät grillad korv, dansa hela bröllopsnatten lång och ät brunch med oss dagen efter. kom, vi gillar er". 
 
för det är det viktigaste. att dom kommer. dom vi älskar. 
 
och jag börjar nästan le lite när jag tänker på vilken vånda jag eller vi båda haft över att gifta oss förut. för att det finns så mycket krav på hur det ska vara. och för att vi känt att shit, fan, våra släkter är ju inte perfekta, hur ska dom där två gå ihop på bröllopet eller fan, vi har kanske inte tillräckligt med polare, vem kommer göra en rolig låt om oss då? ja, ni vet. men med tiden har det runnit ut i sanden. för i slutändan har vi ändå privilegiet att bjuda in en himla massa personer som tycker om oss. och i slutändan handlar det aldrig om ett perfekt bröllop, utan om kärlek. klysch-alert men något värt att komma ihåg. 
 
 
7 kommentarer
KAJSA CHARLOTTA

MEN JAG DÖR Sara shit vad kul!!! Grattis till er!

ACIRES - Fotograf i Skåne

åhhhh så roligt!

Camilla

Åh vad underbart härligt kul för er!!! Och strunta i om det är klyschigt, kärlek och bröllop är full av dem ändå. Kör ert race så blir allt perfekt!

Svar: Ja, så himla himla roligt, nu vart det ju dessutom redan nästa år, 2016, känns svinkul!! Och så sant - ska definitivt köra vårt race. Kram å tack för fin pepp!
Sara Holmberg

Elisabet :)

Men så kul! Grattis! Det är något speciellt att gifta sig och att leva som gifta... Det är fint!

Svar: Ja, vad fint att du säger det! Det är jag övertygad om att det är :)
Sara Holmberg

Linnéa i Colorado

Jaaa!! Sa harligt!!

Svar: Jaaaa!! och nu vart det ju dessutom redan i sommar, haha :)
Sara Holmberg

Lovlilett

Vad roligt att ha bestämt sig för att nu ska det ske! :) Vilken underbar känsla och vad roligt att få börja planera ett bröllop! Hurra för er!

Svar: Ja, det är svinaroligt kan jag meddela, haha! :)
Sara Holmberg

louise bennshag

LÄNGTAR!!!!!!!!!