Återhämtningskur en lördag.

 
När jag vaknade upp i lördags, kände solen smyga in och smeka kroppen varm och insåg att jag nu var ledig i två dagar efter att ha jobbat första veckan på nytt jobb OCH att jag äntligen lanserat min hemsida andades jag lyckligt ut ett "ahh". Sedan rullade jag snabbt in mot Alex och gav mitt allra bästa förslag för en bra lördag. Den innebar secondhand, naturluft, choklad + kaffe kombination och tillsammanshäng, bara han å jag. Alex nickade sömndrucket och efter en frukost på balkongen kånkade vi in ett bord vi aldrig lyckades få sålt på blocket och oss själva in i bilen och styrde kosan mot två olika secondhand. Vi lämnade av bordet plus lite porslin och fyndade sedan fem ting för en hundralapp. Secondhandlyckan. Men sen tillslut svängde vi av ifrån E4an och gick ur bilen på ett av mina favvoställen. Sturehovs Slott som ligger i Bornsjöns naturreservat (som jag förresten visat både här och här). 
 
 
Vi beställde fika, vinglade kaffekopparna på brickorna ut och satte oss i deras sjukt mysiga trädgård. Där finns äppleträd, vita vingliga stolar och ljudet av fåglar. LIVET.
 
 
Vi delade på en macka innan vi äntligen fick intaga...
 
 
DESSA! Alltså milda makter vad god denna chokladkaka är. Kan definitivt vara den absolut godaste jag ätit. Helt jäkla perfekt chokladig och med små bitar av valnötter som är en sjukt oväntat men f a n t a s t i s k kombo. Stönade hundrasjuttioelva gånger av njutning. 
 
 
Det tillsammans med två koppar kaffe då såklart. <3
 
 
Vi lutade oss tillbaka och åt långsamt. Spanade på alla cykelmänniskor som lutade sina cyklar mot äppleträden och tog sig en go'fika och pratade om att en kanske skulle bli det. En cykelmänniska alltså. Jag tror det kan vara som gjutet för mig eftersom jag för det första älskar att cykla men också tycker om fart, att enkelt kunna upptäcka nya platser och använda benmuskler. Men hur börjar man liksom undrade vi? Måste man köpa en flera tusen kronors cykel för att ens bara testa? Får googla på det där för jag vart rejält peppad. 
 
 
My babe. Som förutom när vi pratade för det mesta diskret satt och tjuvlyssnade på andra, haha. Har tydligen smittat honom med den hobbyn. 
 
 
Men jag? Jag satt och hade stängt av öronen och ögonen och bara fullkomligen NJÖT. Jag skämtar inte när jag säger att det är sådant här jag tycker är livets allra bästa stunder. Var dessutom så himla glad och lättad över att jag faktiskt klarat av veckan. Den vart lite väl intenstiv och tung med nytt jobb, med akuta sjukhusbesök (jag fick ett getingbett MITT i natten och fick en helt sjuk allergisk reaktion?!) och med att jobba klart en stor del av Sarasblick. Alex tittade på mig med glimten i ögat i fredagskväll, sträckte fram handen och sa "Vad roligt att träffas, jag heter Alex! Jag bor med dig". Haha. Har varit minst sagt bortkopplad de senaste veckorna av allt jobb. Hehe. 
 
 
Har jag sagt att jag älskar detta ställe? Älskar det!
 
 
Men tillslut tackade vi för oss och satte oss i skruttbilen igen och tog den vackra vägen hem till min familj. Här fotade jag förresten mina porträttbilder på mitt första bröllop
 
 
Och så åkte vi med nedvevade fönster, lämnade av en lånad resväska hos mamma och pappa och styrde sedan kosan hemåt igen innan vi satte oss på pendeln mot Söder för att spela minigolf (premiär för mig och JAG VANN!) med några vänner för att sedan äta den godaste jäkla hamburgaren jag ätit och sedan dricka goda drinkar på en högljudd bar och komma i säng först 01.30. Bästa bästa BÄSTA lördagen på länge och den bästa kuren för återhämtning och påfyllning av energi igen. Tacka livet vetja för trädgårdar, choklad, natur, fantastiska vänner och goda hamburgare. 
ä.
1 kommentar
ISA

vilken jäkla lördag! SNÄLLA ta med mig till detta ställe och göd mig med den där kakan!???<3

Svar: DEN ÄR GUDOMLIG. Åk!!
Sara Holmberg