Pannkakskärlek

 
 Jag har nog fått en första fetish i mitt liv. Den stavas bananpannkakor. Jag upptäckte dom säkert för över två år sedan när alla stod i köket och gjorde dessa, men av någon anledning vart de snart bortglömda. Nu har fästmannen och jag återupptäckt dem och alltså - guuuud. Jag vill inte äta något annat än dessa till frukost och drömmer våta drömmar om dem. Plötsligt har fil, finncrisp, kokta ägg, musli och vad det nu kan tänkas vara trillat långt, långt ner på min lista. Vi sitter varenda gång, jag och Alex, och utbrister lika förundrat "alltså, att det kan vara så gott?!". För att för den som inte vet det är bananpannkakor nämligen gjord endast på banan och ägg. I mina öron låter det inte annat än groteskt äckligt, men tro mig, detta är ljuvligt. Bättre än vanliga pannkakor som i alla fall får min mage att bara bli svullen, gasig och äckligt mätt. 
 
Dessutom är de inte onyttiga på något sätt och kan med fördel avnjutas flera gånger i veckan. Ja, om man frågar mig i alla fall, hehe.
 
Ifall ni inte redan testat, så för guds skull - gör det och joina min fetishgrupp.
 
För en rejäl sats på ca 15 -20 plättar (går att halveras också såklart):
 
2 bananer
4 ägg
 
Mixa ihop till en slät smet. Värm upp smöret rejält i stekpannan och kör loss. Steks med fördel som plättar, för att de blir lättare att vända på (om man frågar kvinnan som aldrig lyckats vända en hel pannkaka oskadd i alla fall). Servera med färska jordgubbar/hallon och kanske lite sirap, kvarg eller vispgrädde till. Servera efter egen smak, helt enkelt!
 
 
NJUT!
3 kommentarer