Återblick, September - December.

Ååå SÅ, hann vi faktiskt trycka in den sista återblicken innan tolvslaget! (Och av någon anledning råkade inlägget publiceras för någon dag sedan utan att inlägget var färdigt, oops!). Här är första delen och här är andra delen, för den som missat! 
 
SEPTEMBER. 
Precis i slutet av augusti/början av september tog vi vår bilskrutt och for ner till västkusten. Vi landade hemma hos min farmor och farfar för att helt enkelt kvalitétshänga lite. Det var himla fint att både träffa dem och en hel del släkt på köpet. En dag åkte vi även intill Göteborg och strosade i den vackra staden. Åt svingod lasagne till lunch och mötte upp min ena kusin på kaffe och hade fina, mysiga samtal. Såhär ser föresten Alex ut när han tjuvlyssnar på andra, haha! Noll kontakt får man då. 
 
Jag var även färggladast i Göteborg, for sure ;-)
 
Sedan fortsatte september i en färgglad skala och när jag inte jobbade ville jag mest vara ute. Vi åkte ut på förmiddagsutflykter till havet, drack kaffe, jag åkte hem och stod under äppelträden och andades och försökte andas bort min låghet. Jag visade även vår etta för er, skrev om den vidriga ensamheten och tog ett litet snack med er. 
 
Och så juste, fotade jag även dessa nyförlovade och fantastiska!
 
OKTOBER.
Oktober kom. Jag fokuserade på ljuset, färgerna, pausen. Den här utflykten med Rebecca var en av årets finaste stunder. Vi satt nämligen där på en solig klippa i flera timmar och bara va. Bästa oktobermedlet. 
 
Sedan fortsatte oktober med jobb, dejter, att fånga naturens skönhet, vi for till Örebro för vi var typ 99% säkra på att vi skulle ta vårt pick och pack ditt efter nyårsskiftet, firade Alexs födelsedag med frukost på sängen och sedan åkte jag till en liten stuga mitt i de värmländska skogarna med Linnéa och hennes pappa och lyssnade på tystnaden och var livrädd för vargar, björnar och älgar, haha. OCH, så den bästa nyheten av dem alla, vi fick reda på att vi skulle få lägenheten i Stockholm och allt bara vände, hipp som happ. 
 
NOVEMBER.
November var jobbig, hands up. Min hjärna var ständigt överkokad och allt jag ville var att gråta, men det gick inte. Några veckor in på november kom dock tillslut dödsstöten och jag grät å grät å grät å grät. Alex skickade hem mig till mina föräldrar och jag försökte vila och få hjärnan att sluta vara så överkokad. Bar känslorna utanför, hade hjärtat i handen och envisades med att, efter gråten, orka se på livet med ljus igen. Strosade på Söders gator, på Trosas gator och drack hett te om morgonen. Klädde ut mig till Jesus och var på inflyttningsfest, var svinless på jobbet och räknade ner dagarna för flytt på fingrarna. 
 
Fann tröst och kärlek i denna relation. Hjälp alltså. Vad jag är stolt över vår vänskap och kärlek. 
 
DECEMBER. 
Så kom den. December. Månaden jag längtat till. Jag har fortsatt med att ha burit känslorna utanför men det har varit skönt. Jag har gett mig själv space för tanke och reflektion. Känt styrka. Druckit kaffe. Packat otagligt många flyttlådor. Skrattat. Firat advent och skrivit ner väldigt, väldigt många idéer, drömmar och funderingar. 
 
Men viktigaste av allt - välkomnat hem dessa episka flyttgubbar och burit lådor, sängar, möbler upp för tre våningar, skrattat, skuttat av iver och glädje och varit så tacksam att jag velat böla. För vi flyttade. Till tvåan fylld med kärlek, hopp och styrka i vartenda litet hörn. 
 

 
TACK för detta fantastiska och första bloggår med er. Det har varit omtumlande, lärorikt och så fantastiskt roligt! Hoppas ni vill följa med på ännu ett år. KÄRLEK, KRAMAR OCH PUSS!
3 kommentarer