två trollsländors lycka.

 
ibland kommer man över något man blir blixtförälskad i på direkten. som gör att en visionär med förkärlek för smådetaljer spinner som en katt av lycka. å vore man en impulsmänniska skulle man slå till det direkt och det är ju jag egentligen till naturen, men eftersom varken ekonomi eller samvetet mår särskilt bra av det har jag lärt mig tygla det de senaste åren. vara lite mer förnuftig. sakta ner lite. så jag suktade. länge. väntade in för att se om jag fortfarande skulle vara lika blixtförälskade flera veckor, månader senare. och det var jag. och nu när vi äntligen bor i en lägenhet vi får spika, borra eller hamra hur mycket vi vill i så klickade jag hem dom. så igår trillade ett efterlängtat paket ner i mina händer. 
 
 
innehållandes inget mindre än två guldiga trollsländor. 
 
 
så vackra att jag nöjd satt på sängkanten och log malligt för att jag visste att det skulle bli exakt som jag sett framför mig. för man är ju lite olika. jag målar upp visioner i mitt huvud där utvalda små detaljer tillsammans gör helheten. alex däremot, han fungerar lite annorlunda. så när han såg den nyinköpta sovrumslampa jag ville testa för några veckor sedan utbrast han skrattande "men det är ju en fågelbur?!". och även om jag var tvungen att brista ut i skratt och hålla med liiite grand, så envisades jag med  "men det kommer bli fint, alltihop tillsammans sen". det vart det efter att jag hört alexs skadeglada skämt så som "jaha, vilken typ av fågel tycker du vi ska skaffa till fågelburen då?" i några veckor (haha). 
 
 
än är inte sovrummet riktigt helt som jag har visioner om. men det kommer. jag har nämligen lärt mig, mer och mer, att visioner ibland tar lite tid att helt få till. i livet generellt faktiskt. så det får ta lite tid helt enkelt. men nu hänger två älskade trollsländorna äntligen där i vare fall. fint som snus. 
heminredning hemma hos inredning krok mässingkrok trollsländor unna sig
0 kommentarer