jag stannar, jag går.

 
hej igen. jag kommer vara kvar här. i min lilla egna pärla. jag vågar inte släppa riktigt än. men jag kommer finnas mer uppdaterad här nu. så som jag egentligen vetat att det skulle bli ifrån början när hela sarasblick-grejen satte spurt. jag är mån om att ha ett personligt varumärke och därför är en personlig blogg på den plattformen given. jag är fortfarande jag där såklart. fast lite mer medveten, det måste jag ju ändå säga. inte lika blottad. inte lika naken. fast ändå inte för tillgjort, det är viktigt att vara transparent, det står jag fast vid. till å med i sitt varumärke. men nä, det blir inte riktigt som här, det blir det inte. men det blir fint ändå, på sitt sätt, det blir det. så följ gärna där också vetja. så ses vi kanske både där o här. puss å kram för alla fina ord som passerar här. ni verkar fantastiska!
ä.
5 kommentarer
Daniella Caspian

Åh vad fin hemsida! Men hur gör man för att kommentera där? Xx

Svar: Tusen tack! Åh, hade glömt göra "comment" knappen synlig. Nu finns den där och det ska bara vara att kommentera på :) Kram!
Sara Holmberg

Elisabet :)

Du skriver så fint och levande Sara.
Allt har sin tid, sin plats och sitt sammanhang. Så viktigt att försöka finnas just där - i nuet. Kram!

Gabrielle

Hej, minns jag rätt om du hade någon slags frågestund tidigare i vår/höstas? Hur blev det med den? Eller har jag bara missat den? :) kram!

Alice

Vilken härlig blogg du har och så fantastiska bilder du tar! Jag gifter mig också i sommar, augusti :) Det är så roligt att läsa om andras bröllopsplanering och jag hoppas att du fortsätter att skriva om det, kram Alice!

G.

Verkar som att bloggen ligger nere? :( Får upp felmeddelandet 503 service unavailable.