upstartsfasen.

 
måndag den fjärde och det märks att världen gnuggar sömnen ur ögonen igen och försöker rusta upp sig för de oändliga av nystarterna. jag med. men först sätter jag på kaffebryggaren. först är jag egentligen ledig en dag till men en begynnande hög av saker att få gjort finns på min lista för sarablick. jag behövde en paus även från det en stund. bara få några dagar av att existera utan att prestera. så här kokar kaffebryggaren sig varm, tofflorna sitter tryggt på fötterna och till lunch ligger sen matrester kvar ifrån gårdagens vegetariska tacos. mysigt. imorgon åker jag till jobbet och påbörjar min fjärde månad där och börjar ta tag i alla listor, idéer och tankar som finns där. men först ska jag vara hemma en dag till med mitt go'kaffe, tofflor och alla oändliga av drömmar inför ett tvåtusensexton. godmorgon en måndag i januari. nu var det visst ett nytt år, tjolahopptjolahej. 
ä.
2 kommentarer
jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom

så fina bilder

Svar: tack så mycket!
Sara Holmberg

Isabell

Hej på dig!
Ville bara berätta hur glad jag är att jag hittat hit! Känns så kul med era bröllopsplaner och att inläggen kommer lite tätare nu!
Du är en grym inspiration, ville bara säga det! /en tjej som också hänger ihop med sin tonårskärlek, hehe !

Svar: Hej tillbaka du! Och hallå, då måste jag ju berätta att jag vart kanonglad över en sån här kommentar. Är så roligt att upptäcka nya "ansikten" som hittat hit till lille bloggen :) Och wow för dina fina ord, så fint att få vara någons inspiration. Heja till dig och din tonårskärlek föresten, haha, dom blir lite som vin tycker jag, godare med åren, inte sant? Nä, fan, förlåt, vilket kasst skämt, det är sängdags! Stor kram!
Sara Holmberg