om höga tak och ljusets ljus.

jag har spenderat timmar på att leta bröllopslokal. gått igenom varenda bygdegård runt omkring stockholm och sörmland. försökt varit mitt allra kreativaste i mina google-sökningar när givna ord inte gett tillräckligt bra resultat. ryst över hutlösa priser, blivit besviken över vackra lokaler som krävt att man ska betala för ett färdigt paket. fnyst över regler som att bara få ha festen till kl 01 på natten. inget har känts klockrent. eller ens rimligt för den delen. men så fick jag en bröllopsbokning nån gång där i början av oktober. hon länkade till deras bröllopslokal och jag visste nästan på direkten att här var även vår bröllopslokal. därför vart det så att vårt bröllop kommer att äga rum i strängnäs för där hittade vi helt enkelt vår version av drömlokal. 
 
jag har redan hunnit vara där i vintras för bröllopsfotografering och kommer hinna dit på bröllopsfotografering en veckan innan mitt egna (hehe, my summers gonna be all 'bout wedding) men idag var det dags för att oss båda att åka och titta. utifrån våra egna ögon, utifrån vårt egna kommande bröllop. och för mig att hålla tummarna för att alex skulle bli lika förtjust han. det vart han. med råge. och det är ju verkligen inte så konstigt när höga tak, ljusets ljus och ljusgråa toner möter varandra i den perfekta symfonin. 
 
 
till och med de mest vackra udda trästolarna finns där. och en innergård att mingla på. och en fullständig ljudanläggning som underlättar. och en vacker bar. ljust och vackert i all sin enkelhet. vi gillar ju sånt. när det är enkelt och fint. vår budget för dekorationer är minimal, för tja, det behövs knappt i den här lokalen. lite blommor, några enkla dukar och loppisfyndade mässingljusstakar och vi är hemma.
 
ja. det är faktiskt exakt så som jag tänkt mig, vår bröllopslokal. bara det att jag aldrig i hela mitt liv trodde jag skulle hitta en inom vår prisklass. aldrig faktiskt. men det gjorde vi och jag är evigt tacksam. 
6 kommentarer
KAJSA CHARLOTTA

IM DYING på denna lokal!!! alltså detta är för bra för att vara sant nästan <3

Svar: JAG MED!!!!!!
Sara Holmberg

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint

Svar: eller hur! :)
Sara Holmberg

Amanda

Lokalen verkar ju helt fantastisk! :O

Svar: Ja! Det är den också verkligen :)
Sara Holmberg

Tove

Fantastisk lokal!!
Vad heter den?

Alexnadra

Jag såg detta inlägg och blev så nyfiken på vad denna lokal heter och vart jag kan hitta den om man vill läsa på lite mer om den.

Sofia

Åh så vacker!! Jag letar själv någonstans att ha bröllop i och faktiskt just i Strängnäs. Vad heter detta fantastiska ställe?

Svar: Facienda!
Sara Holmberg