om en borg, ryggskott och loppis.

 
vi vaknade utvilade denna söndag, trots att vi somnade först när klockan passerat klockan två i natt för att vi låg och skrattade så länge. igår var min bästa dag på länge. älskar när jag och alex har en hel dag av bara vi. inte ens telefoner får konkurrera dom dagarna. blir nykär varenda gång och känner alltid hur hela jag landar och säger alltid högt "vi borde ha fler såna här dagar". men trots känslan av utvilad imorse vaknade jag också och kände en direkt smärta i ryggen. jag verkar ha fått någon slags version av ryggskott mellan skulderbladen. inte så skönt. men en varm dusch, framdukad frukost och en söndag att njuta av botar det onda lite granna. 
 
 
dessutom får jag tillfälle att njuta av mina senaste loppisfynd. hohojaja, vad nöjd jag är må jag meddela. brickan fick jag för trettio kronor, vasen för en tia och koppen? ja, dom fick jag nio stycken av och kostar ursprungligen tvåhundra kronor styck men jag fick alla nio koppar för fyrtio kronor totalt. underlägget har jag köpt på lagerhaus för länge sen. dessutom fyndade jag en till liten vas och en keramikmugg som inte är med på bild. min keramikmugg-samling börjar äntligen ta sig. ser med nöje fram emot när jag kan skänka bort vår ikea-koppar och andra massproducerade koppar och bara fylla kopphyllan med loppisfynd och handgjorda koppar. erkänner mig numera som en muggfanatiker, ja. för övrigt så är chokladbollarna dessa. dom är fortsatt skitgoda, hett tips. 
 
 
men bäst av allt denna söndag är ändå min känsla. känsla av hemma. de senaste veckorna har jag känt en nästan sjuklig längtan efter hemma. jag vill bara vara hemma. här i min borg vill jag husera, kurera och finnas. kanske för att jag längtar så mycket till att värna om mig själv just nu för det verkar behövas lite extra. jag är liksom lite...naken. går runt i livet och känner mig en aning för mycket blottad. hjärtat ligger i handen och även fast jag försöker sätta upp en skyddande fasad känns det som mina ögon sviker och berättar sanningen. och egentligen tror jag ju på det sättet - att våga stå naken och blottad inför livet och tillåta sig få livets känslor få känna. men kanske inte alltid. ibland är det också skönt att ha en sköld. så jag finns till i min borg. värnar om mig själv, balsamerar mig i kärlek, snälla tankar och i alexs varma kramar. slipar lite på min sköld och övar mig på att sätta gränser. så idag är en dag av att helt enkelt vara hemma här i min borg med nån slags version av ryggskott med älskade loppisfynd, rykande kaffe och med pauser för hångel.
ä.
3 kommentarer
Amanda

ååh, är precis såna koppar jag också vill ha! lyx att hitta dom så billigt :)

Svar: Jamen förstår det, dom är ju så tjusiga! Gå på loppis är mitt heta tips, finns ändå rätt många liknande tycker jag. Lycka till! ;)
Sara Holmberg

Johanna

Vilket fint inlägg! Och kopparna, verkligen tjusiga!

Svar: Tusen tack, Johanna. Löööv kopparna!
Sara Holmberg

Isabell

Alltså jösses vilka bilder, hamnade direkt ner i inspomappen! Sängkläderna är to die for!!
Vill du inte visa oss lite mer av din stilsäkra inredning ? :-D kram!

Svar: Men åh, alltså, åh, så roligt att nån tycker det! Haha! Vi bor ju i andrahand så känner liksom aldrig att lägenheten är som i mina drömmars drömmar men kanske ska sänka garden och visa lite, ja. Tack för önskemål/tips! Stor kram!
Sara Holmberg