ett toastmadamepaket.

"traditionen" lyder ju att en present ska ges till brudtärnor/bestman men för oss var det ju istället givet att våra två fantastiska toastmadames skulle få det. kvinnorna som will fucking rule our wedding. vi tar en snabbtitt! 
 
 
jag bestämde mig helt enkelt för att knåpa ihop ett startkit inför deras toastmadames-karriär. som en dos extra pepp för dem. jag la allt i en påse, blåste lungorna ur mig för att lyckas blåsa upp en hjärtformad ballong (som mest såg ut som en rumpa) och skapade sedan ett kort i photoshop och skrev ut. 
 
 
jag kom fnissande på citatet på pendeln hem inspirerad av en viss Queen B och sprang sedan hem och skapade kortet ovan och var ypperligt nöjd över min egna fantasi. *ödmjuk*. bak på hade jag skrivit om hur mycket vi tycker om dom och tanken kring paketet.
 
detta låg i →
 
 
en tjusig mapp för dem att t.ex. ha på själva bröllopsdagen med papper med info kring tal och övrig bra papper en eventuellt har. två stycken kvalitépennor på det också som lätt går å fästa på mappen under dan. i låg också två champagneglas och en flaska cider för dem att skåla i. 
 
 
i låg också ett vackert anteckningsblock för dem att gemensamt samla tankar, planer och information i under resans gång. sen fick de också varsin great ideas minibok. som de kan ha på sig om de vill när en ypperlig idé eventuellt dyker upp eller när todo-listan behövs skrivas upp. och så två lite extra festliga pennor på det. 
 
 
och sist men absolut inte minst, ett axplock av deras favoritsnacks. allt detta med uppmuntran om att tillsammans ha kvällar av att skåla i go'dricka, mumsa snacks, planera och ha roligt ihop. dom fnissade nöjt som två små tanter när de nyfiket plockade ur påsen och utbrast sedan spontant "nu vart jag aspeppad!" = peppigt toastmadamepaket lyckat, check. 
bröllop bröllopstips paket toastmadame
7 kommentarer
Fanny

Åh var är anteckningsboken med fjädrar på ifrån? SÅ himlans fin

Svar: alltså, minns ej märket men jag köpte den på åhléns i city. så så så fina grejer!!
Sara Holmberg

Sara

vilken superidé!! du, hur långt i förväg måste man boka plåtning med dig? jag SKA ju boka med dig detta år (ett nyårslöfte)!!

Svar: tackar du! men alltså, sara, jag dör typ av nyfikenhet vad du vill ha plåtat! och blir ju alldeles översmickrad att jag får äran att stå på din nyårslöfteslista, haha. men alltså, beror helt på plåtning! bröllop i år? så fort som bara möjligt. övrig plåtning, ingen superpanik, det går alltid att hitta lucka men sommaren är pretty booked så gäller det då är det toppen om det också bestäms hyfsat snart. och alltså HÖR AV DIG för jag är så nyfiken! hehe. <3
Sara Holmberg

Stina - Stinas tillvaro

så himla gulligt gjort!

Svar: Åhmen tackar! Ändå det minsta en kan göra med tanke på ansvaret vi langar över till dem, hehehe...
Sara Holmberg

Sara

hej igen (verkar inte kunna svara på det ovan). inget bröllop (haha) men däremot lite schyssta träningsbilder i imagestil (dvs inte såhär-gör-du utan mer inspo). så tänker jag. :)

Svar: Men gud vad kul!! GÄRNA. Hör av dig så vi kan smida planer!
Sara Holmberg

Maja

Åh vilken rolig grej! Ska absolut lägga detta på minnet till framtiden :-)

Svar: Vad kul att du tyckte det! :)
Sara Holmberg

Maja

Åh vilken rolig grej! Ska absolut lägga detta på minnet till framtiden :-)

Sandra

Okej, så inte nog med att du är världens grymmaste bröllopsfotograf så är du också världens mest omtänksamma brud? Vilken fantastisk grej att göra, måste ha blivit riktigt uppskattad :)