Just nu:

 
Lyssnar: jag på Mando Dias "Strövtåg i hembygden" varje lunchrast för att försöka få ner min stressade puls så jag lyckas få i mig lite lunch. 
 
Drömmer: jag om att få ett "ja" efter ett visst möte, att slippa "gud-jag-suger-verkligen och förfan-de-här-bilderna-suger-ju-dom-kan-jag-ju-inte-skicka" fasen i den kreativa processen och om öppna gränser och den bästa bästa bästa integrationen i mannaminne. 
 
Njuter: jag extra mycket utav lukten av höst. Blir själaglad och lugn av den lukten. 
 
 
Tycker: jag rätt illa om alla dom som ställer människoöde mot människoöde just nu. ni vet - varför ska vi hjälpa flyktingar, vi måste ju hjälpa våra hemlösa först-argumentet. får ont i magen och blir blixtarg av sånt där. försöker det till trots att vara pedagogisk och bemöta det med fakta istället för myter. men. innerst inne? blir så jävla arg, ledsen och rädd när saker en själv tycker är så oerhört, oerhört självklart inte är samma självklarhet för andra. att verkligt grundläggande självklarheter liksom kan skilja sig, det är läskigt. hur gör man då liksom?
 
Tänker: jag en hel del på vad det ska bli av mig och min framtid, på flyktingkatastrofen och mitt fotograferande. 
 
Saknar: jag alltid tillräckligt med strumpor, vänhäng och att ha pengar för att slippa oroa sig (en inkomstlös sommar sätter spår).
 
 
Dricker: jag helst en kopp varm choklad med Alex på ett berg i kvällssolen. fast mest dricker jag tyvärr jobbets blaskiga kaffe. 
 
Skrattar: jag åt en händelse som hände för några dagar sedan då jag och Alex hade klivit ur bilen i väntan på en färja och stod och kramades när vi plötsligt hör ett högt "JAG SKA KOLLA PÅ NÄR DOM KYSSAS!" och vi hinner se en flicka komma utflygandes ur en bil för att bestämt gå åt vårt håll. sedan ställde hon sig några meter bort ifrån oss och tittade stint på oss. vi sa hej till henne men vart sedan nästan lite generade och släppte taget om varandra. då hör vi henne för sig själv tyst stå och uppmanande säga "kyssas kyssas kyssas". Ni vet, lite som när folk hetsade en i tonåren att "svep svep svep"? Lite i den andan var det. Alltså, HAHA <333 Gud vad vi skrattat över det här. Så knäppt! Barn <3. 
 
Älskar: jag ljudet av regn mot plåttak, komplimanger, att umgås över köksbordet hemma hos mamma och pappa och johanna och att septembers väder hittills varit den perfekta blandingen av sol och regn. 
barn drömmer lista varm choklad älskar
4 kommentarer
Stina - Tillvaron.se

Haha, men gulliga unge! Kul förresten att du ändrade dig med bloggen, det gillar jag! ;)

Svar: Haha, ja! Hehe, vad bra att du gör det! ;)
Sara Holmberg

Rebeckas food & baking

Det där blaskiga kaffet som ibland är den enda livlinan under arbetsdagen ;)

Svar: Haha, EXAKT! Sådan ond cirkel liksom ;)
Sara Holmberg

ISA

men välkommen tillbaka till sfären! :D hoppas du inte stressar ihjäl dig på jobbet och att allt går bra med fotandet <3

Svar: men du, tackar tackar så hjärtligt! tack för de fina lyckönskningarna, isa!
Sara Holmberg

Emilia

Jag ÄLSKAR barn och kyssen historien! Skrattade högt. Barn är verkligen det finurligaste som finns. Precis börjat läsa din blogg och vill bara säga att jag gillar den skarpt :)

Svar: Haha! Jag vet, dom är underbara! Men åh, tackar så hjärtligt, vad glad jag blir och VÄLKOMMEN! :D
Sara Holmberg