HEJ!

 
GODMORGON MÅNDAG! Med en glad (jag misslyckas fortfarande med det där att inte alltid le på bilder) bild vill jag bara säga 1. hoppas ni får en fin måndag och 2. jag ångra mig - KLART jag borde satsa på bloggen! Omstart börjar: NU. Förvänta er inte: DIY-tips, påhittiga recept eller inredningskollage. Förvänta er: ord som känns, färgglada vardagsbilder, krönikor om bristande sexlust eller tips om att överleva den kreativa processen. Bland annat. PUSS! 
ä.
blogg saraholmberg tips
4 kommentarer
Sara i Åre - TRÄNINGSGLÄDJE

yey!

Svar: <3!
Sara Holmberg

Hanna

Precis vad jag allra helst läser :D

Svar: Haha! Vad härligt att det är det, gillar jag ;)
Sara Holmberg

Rebeckas food & baking

Härligt att höra! Jag har bara i år gjort omstart på bloggen 3 gånger. Finns inget bättre för att hitta rätt. Man måste ju få testa lite olika grejer för att se vad som fungerar och vad som inte håller för en själv.

Svar: Jomen det kan ju få behöva vara så ibland för att hitta sitt "blogg-jag" kanske eller nått :)
Sara Holmberg

Gabrielle

Och det är ju just dessa delar som gör bloggen så fantastisk. Du sätter ord på saker och gör känslor äkta på ett sätt som jag tidigare inte kunnat läsa någonstans. Är så tacksam att jag funnit denna blogg. Du gör skillnad.

Svar: Men ååh, Gabrielle, vilka ord. Blir så otroligt varm och glad över dem. Tusen tack för dem. De peppar o stärker enormt. Stor, stor KRAM!
Sara Holmberg