Ett höstträd.

 
På en kvällspromenad upptäckte jag att massa kvistar/grenar hade blåst av trädet efter en stormig natt. De låg där färgglada och övergivna så då kunde jag inte göra annat än att plocka på mig en bunt och utan dåligt samvete dessutom (jag får liksom annars alltid dåligt samvete över att stå där och dra loss massa kvistar, det sitter i det där från när en var barn och det var ajabaja att bryta av grenar/kvistar så jag vågar fortfarande inte göra det, haha). Alex tittade snällt men liite tveksamt på min begynnande kvistsamling men jag informerade honom att det skulle bli tjusigt och det tyckte jag minsann att det också vart!
 
 
Som ett litet färgglatt träd på vardagsrumsbordet står den nu och skiner loss med kvällssolen och våra färgglada kuddar. Dessutom är jag extra nöjd över vasen för den fiskade jag nämligen upp ur glasinsamligen på jobbets sopsorteringen. Heh. Den hade innehållit ajvar men jag diskade noggrant ur den, skrubbade bort etiketten och lät den gå två omgångar i diskmaskinen så vart den som nyfödd till att bli en vas! En däckad sjuk pojkvän i soffan är däremot ett fynd jag hittade på en artonsårsfest för drygt sju år sedan. Inte illa det heller minsann. 
hemma hos höst inredning löv
4 kommentarer
Hanna

Gud så fint! Jag ska finkamma Örebro på kvistar idag och hitta lika fina jag med.

Svar: Haha! GÖRE! ;)
Sara Holmberg

Elisabet :)

Klart att det ska vara natur inne också. Så fint. Guldgult! Älskar själv att plocka in både det ena och det andra. Och bryter heller aldrig några kvistar....
Hoppas pojkvännen får bli frisk snart. Inget kul att bli liggande.

Svar: Eller hur! Mer natur inne tycker jag alldeles definitivt ;) Han hälsar tack så mycket!
Sara Holmberg

Josefine

Fantastiskt vackert att ta in naturen! Var kommer de fantastiska ljusstakarna i sten ifrån? Jag har varit på jakt länge efter sådana! Stor kram!

Svar: Jamen jag säger då det, urtjusigt! Alltså, ååå, hate to say it men den gråaste har jag fyndat på loppis, den platta stenen har jag plockat på Gotland och den stora fick jag av mina föräldrar i födelsedagspresent som min mamma i sin tur fått från sitt jobb (kyrkan). Så TYVÄRR, hatar när folk ger det svaret, men :( Lovar att hålla utkik efter liknade till dig på loppisarna! Kram på dig!
Sara Holmberg

LisaMarie

ÅH så GALET fint det blev! Jag känner så igen mig i att inte vilja bryta kvistar så jag skulle absolut gjort som du, plockat nerfallna grenar om jag hittar några. Nu vill jag också ha ett guldträd!!

Svar: Haha, vad bra, då är vi två skogsmullar tillsammans ;) Guldträd är görvackert! TACK för dina fina peppande kommentarer, blir så så så glad <3
Sara Holmberg