Tre ställen mina foton finns på just nu.

 
För någon (några? har inte koll på veckorna längre) mötte jag upp Sandra aka Niotillfem och den absolut mest svårtflirtade sötjuriga taxen jag mött, Milla. Jag är ju ingen hundmänniska sådär egentligen, jag tycker ju väldigt mycket om dom men är i hemlighet också lite, lite rädd men Milla vart jag, trots tjurigheten helt oväntat väldigt förtjust i. Kanske tjuriga taxar är min grej? Jag mötte i alla fall upp dom vid Vitabergsparken och fick följa med dem på en promenad för att få fota dem till min upcomin' porträttportfolio. Har nämligen en idé om min porträttportfolio så jag slängde iväg ett mejl och Sandra svarade "jatack!". Jag har inte hunnit lägga upp dom nånstans själv förutom någon tjuvkik på min instagram men Sandra har däremot bloggat om dom. Både en och två gånger. Tycker faktiskt själv himla mycket om bilderna. Ska bli fint att få visa upp dem som jag gillar å visa upp dem men så länge kan ni ju kika på Sandras inlägg tycker jag alldeles definitivt. 
 
 
På min hemsida läggs det sakta men säkert upp allt mer bilder ifrån bröllop och övriga fotograferingar. Det pillas och finslipas för att bli exakt sådär perfecto *sätter tumme mot pekfinger och blundar nöjt* jag önskar få ha det. Är så förbannat stolt över hela alltet med Sarasblick just nu. Stolt över min blick. Mitt sätt att fota, att fånga. Och är så ödmjukt glad över att människor hittat mig och ser det jag först såg i mina bilder, att de nånstans ser och förstår vad min blick hann uppfatta - att de ser känslan. Det ger den största glädjen. Är dessutom överraskat glad över att till 2016 redan ha 6 stycken inbokade bröllop. Där jag ska få åka till Gotland, Göteborg, Strängnäs, Rimforsa, Stockholm. Tycker hur som ni ska spana in Sarasblick blogg, för där finns tex. hela det här oktoberbröllopet som var magi publicerat. Gu' så fint det var. Titta! 
 
 
Ni kan det säkert vid det här laget men jag uppdaterar (nästan) dagligen på instagram. Om man liksom känner att en dos Sara skulle vara önskvärt ;) Där blandas kundbilder med min egna privata. Kom på att jag gillar det mest så. Vara mig själv i alla lägen. Välkommen, välkommen - @sarasblick.
bröllopsfotograf fotograf fotograf-stockholm instagram sandra-beijer sarasblick
1 kommentar
Beatrice

Tycker det här är superfint minsann! Otroliga bilder på Sandra, helt magiska bröllopsfoton och dessutom har jag nu varit inne och följt dig på Insta, hehe. Du är grym bara!

Svar: Men alltså KRAM! Och jag hittade dig också på insta, så nu följer jag dig med! Tusen tack för dina fina ord, blir så så så glad <333
Sara Holmberg