Om dubbelhakor.

 
Hej, jag försvann visst lite men jag har rytit ifrån om dubbelhakor på Sarasblick blogg. In å läs den tycker jag. Och är förövrigt en uppmuntring till andra fotograferar - sluta sålla bort våra olika kroppar, ansiksuttryck. Det är liv. Här är förövrigt två glada runda fejs som mest liknar två kisande ollonhuvud på tal om det där med dubbelhakor och vinklar. Jag älskar den här bilden och skrattar varje gång jag ser den för det är ju vi. Som vi är mest. Glada, fnittriga, semesterlyckliga och lite runda å goa. In o läs i alla fall och hörni, trevlig helg! <3
1 kommentar

Den årliga frågestunden, 2015.

 
För drygt ett år sedan hade jag bloggens allra första frågestund. Var nervöst ur den aspekten ifall någon skulle vilja undra något eller inte, haha. Men! Ni ställde typ de finaste, variationsrikaste och djupaste frågorna nånsin. Vart alldeles chockad minns jag. Jag svarade på alltifrån förlovning, självbild, om att må bra och om tonårisperioder. Nu har det ju faktiskt gått drygt ett år så tycker det är dags för den årliga frågestunden, inte sant? Så ställ frågor! Om det ni i hemlighet (eller inte i hemlighet) egentligen är nyfikna på, undrar över eller vill att jag helt enkelt ska svara på. Tänker att spannet på frågor kan röra exakt vad som helst. Om det så är vilken mjölk jag föredrar eller om det så är känsliga frågor. OKEJ? Bra! 
 
Svaren kommer antingen som inlägg eller i *trumvirvel* videoformat. Puss!
frågestund frågor sara holmberg
9 kommentarer

denna vecka.

 
har lovat mig att denna vecka får jag bara göra sånt jag känner för efter jobbet och kommande helg. bara. så jag steker kaneläpplen, duschar länge, ska bli bjuden på middag av linnéa, afterworka med stina, hjälpa vänner flytta, ha sovmorgon, dansa till denna i köket, googla ballonger, kyssa alex innan jag hinner bli för trött om kvällarna, laga matlådor, plocka in höstlöv, rensa datorn och fantisera om min ultimata vardag. 
 
känns så jädrans skönt. 
 
för övrigt, tre tips. 
· den gjorde 1997 men är så fin o värd att se - good will hunting (finns på netflix). 
· hans fucking rosling, säger jag ba'.
· gör julias äppelgrej. det är så j-ä-v-l-a gott. lovar sändning till himmelriket.
 
ha en fin tisdag nu! jag ska hiva kaffe, lära mig ännu mer på nya jobbet o äta falafel när jag kommer hem. 
ä.
1 kommentar