Sommarlacket & lite förlovning.

 
I flera veckor har jag gått runt och tänkt att så fort jag får semester ska jag måla naglarna i sommarfärger. Eftersom mitt jobb har varit ett ödesdigret jobb att ha målade naglar på har det alltså inte varit aktuellt förens semestern kunde påbörjas. Min nagellacksvision kunde helt enkelt vara översatt till att det skulle få vara tecknet på att jag hamnat i semestermood. 
 
 
Jag har tålamod zero för sådant här och nagellack av kvalité likså och därför blir det jämt lite hur som haver med spilld nagellack lite överallt men VAD gör det när färgerna är så tjusiga ändå?! Nä just det. Ingenting. Fancy as hell ändå tyck jag nog. 
 
 
Titta, förlovningsringen fick lite fokus på dessa bilder också. Kan ni fatta att jag är förlovad? Ibland kan jag knappt själv förstå det. Är så mallig över att ha Alex som fästman. Denna ring är inte den jag kommer ha egentligen eftersom vi valde att lägga ned minimalt med pengar på våra ringar fram tills att vi känner att vi vill göra den ekonomiska prioriteringen på ringar med datum och hela tjofräset. Men gudarna ska veta vad jag älskar denna ring ändå. Det var ju den jag fick när Alex stod och var så nervös att han stammade och skakade trots att vi ju hade pratat flera gånger om det där med att förlova sig innan. :') Gud. Det frieriet alltså. Får mig att bli rörd och full i skratt varenda gång. Bara det att parken vi förlovade oss i uttalas "KUKENhof" och att Alex friade i tighta träningstajts, haha ÅH!. <3 
0 kommentarer

Junitisdag.

 
Mmhm. Tisdag sägeru? Den sista i juni redan? Uj uj. Så tiden går va. Idag har jag planer ska ni vet. För idag ska det vara en regnig tisdag men på onsdag sommarsol igen och då tänker jag att man ska passa på att göra exakt allt som måste göras inomhus idag. Det är stort som smått men har man sommarlov är liksom allt lika viktigt. Nästan i alla fall. Lite såhär tänker jag:
 
 
→ mixa världsgoda smoothies tills att sambon kommer hem ifrån nattejobb 
 
→ svara på mejl
 
→ gå ut på (spring)tur
 
→ locka med mig sambo för att hälsa på blodbussen och TILLSLUT testa ifall jag kan få bli blodgivare 
 
→ tvätta tvättberg
 
 
→ förbereda inför mitt allra första konsultationsmöte inför ett bröllop jag ska fotografera vilket ska bli ungefär hur jäkla KUL som helst
 
→ mötas upp och även ha konsultationsmötet :))
 
→ skriva på och skicka in tråkiga försäkringspapper eftersom min väska vart bestulen på jobbet för några veckor sedan och vi var tvungna att byta ut alla lås på dörren. suck. 
 
→ shoppa jeansshorts, skor och solglajjor. och någon tisha kanske. sedan bör jag vara kittad nog för sommaren!
 
→ dricka jättegott kaffe med jättegod vattenmelon
 
 
→ stå ute och sniffa på alla blommor som en och annan tant
 
→ röra ihop pappas recept på världsgod sill och bjussa på sommarlunch
 
→ rensa bland väskor
 
→ kolla upp någon körskola som har några tider lediga i sommar
 
→ finnas till :))

Kämpig tisdag ser jag väntar... (Hehe). Hur spenderar ni ljuvliga peeps dagen måntro? :))
ä.
2 kommentarer

En första sommarkväll.

I söndags klockan 15.30 stängde jag dörren på jobbet, vandrade de få stegen till busshållplatsen och insåg att jag bannemej precis hade stängt jobbet för sista gången (!!). Dessutom var Stockholm, kanske egntligen för första gången detta år, rejält varmt. Liksom det-är-varmt-i-luften-varmt. Oh the joy! Efter en snabb visit hemma tog jag och Alex filten och kubben under armen och for in mot staden. 
 
 
Där mötte vi upp två av våra hoomies. Vi hade alla fyra en släng av det osmickrande humöret av har-gått-för-hungrig-för-länge-blir-grinig-istället. Hehe. Vi såg snabbt till att inhandla mat, kila ner till solsmekt park och trycka i oss mat och sol i ett nöjt nafs. Vi vart genast trevligare och gladare. :))) Food works that magic every time!
 
 
Sedan gjorde vi mest som ett parkhäng kräver. Låg huller om buller intryckt på en filt, pratade nonsens, skrattade och jäste i kvällssolen och lät våra gluten och fetfyllda pizzor fylla vissa av oss med gaser. Hehehihihoho. 
 
 
Förutom vi var även halva Stockholm på plats + tillhörande fiskmåsar. Älskar den kollektiva njutningen av sommaren i parker. 
 
 
Vi hade även köpt dessa söta som efterrätt. Det är äntligen bra priser på de svenska små gubbarna och ingen är gladare än moi. Jag betalade 28 kronor för en kartong fylld med röda gubbar och de var ljuuuvliga. 
 
 
Tillslut, när solen smekte oss med sina sista strålar ställde vi upp kubbet och körde några omgångar. Jag var så himla sämst att jag på riktigt vart sur på mig själv. Ska bannemej öva i trädgården för mig själv. 
 
 
Efter att vi spelat kubb ett antal gånger packade vi ihop och bestämde oss för att gå utmed Norra Mälarstrand till Centralen istället för tunnelbanan. Vi gick långsamt som sig bör om sommarkvällar och kom hem först när solen hade gått ner helt. 
ä.
2 kommentarer