Blå blom.

 
När jag fyllde år sträckte min svärmor över ett fyrkantigt rött och prickigt paket. När jag väl öppnade det låg hela sex kaffekoppar med sex tillhörande kaffefat i serien Blå Blom som hon hade lyckats buda hem! Jag vart alldeles till mig av kopplycka. Det är visserligen kanske lite tantigt att vilja ha en kaffeservis men jag tycker det är så fint att duka fram till extra tjusiga kafferep. Tycker så mycket om serien Blå Blom men har bara hittat servisen på dyra secondhand affärer. Men nu har jag alltså lyckats samla på mig hela sex kaffekoppar med fat, en liten mjölkkanna OCH ett kakfat (ni vet, med tre olika våningar) med Blå Blom tallrikar som min svärmor och hennes man själva hade gjort till mig förra året. Så fint!
 
 
Jag invigde en av kopparna direkt dagen efter för ja, varje kaffestund bör ju såklart vara extra tjusig tycker jag, mysmästaren of all times som Alex skrattande alltid kallar mig. Till det hade jag lyxen att värma upp en av mammas kanelbullar ifrån frysen. Nom nom. 
 
 
Att koppar kan ge en sådan lycka, va. <3 
3 kommentarer
Stina - Tillvaron.se

Men så fint! Känns så oerhört vuxet ha en kaffservis :) Skulle verkligen vilja ha en egen och bjuda in till afternoon tea!

Svar: Haha ja vuxet eller tantigt, I donno ; )
Sara Holmberg

ISA

hörrrduuu du, inte tantigt alls. Koppar är ju beroendeframkallande. Man kan aldrig få för många :D

Svar: ELLER HUR! Säg det till min sambo please.
Sara Holmberg

Lotta

Härligt att du tycker om dem! 💕

Svar: Puss!
Sara Holmberg