Nu tar jag oskulden!

 
Idag händer det - jag tar fotografera-bröllops-oskulden! Hallå, hur STORT?! Det tycker jag som 2013 låg hemma och stirra upp i taket med depression på pappret efter ett misslyckat försök med fotolinje och tänkte "aldrig igen fotograferandet" och nu 2015 har köpt vit kavaj (jag menar, bara det! jag kavaj liksom?!), har påskrivna avtal, nervöst fnissiga par under preshoots och sedan nu, nu äntligen BRÖLLOP att fånga! Dra mig baklänges vad jag känner mig hedrad och glad över det! Så tillåt mig ta tillfället i akt att bara säga att tack mig själv som vågar fast jag inte vågar. Tack för att jag nog är modigare, kompetentare och bättre än vad min lilla hjärna nog nånsin faktiskt kommer att fatta. 
 
Så! Om nerverna är lite nerviga? Ja. Om jag kommer svettas som en jävla gris i min vita kavaj? Ja. Om jag kommer ha en ständigt lite för hög puls hela dan? Ja. Om jag kommer ligga i sängen imorgon som en urvirden slapp trasa av utmattning? Ja. Om det är värt det alla gånger runt hela världen mycket? JA! Nu ska jag tamejsjutton fota grymma bröllopsbilder om jag så måste kräla i lera med min vita kavaj. (Fast ni får gärna hålla tummarna för mig ändå såklart, det skadar ju liksom inte, hehehihihoho). 
6 kommentarer
Malin Olofsson

Lycka till ! :)

Svar: Tack så mycket! :)))
Sara Holmberg

Felicia

Lycka till! Kommer bli jättevackra bilder med både bra ljus, färg och vinklar :-)

Svar: Tack fina Felicia för din pepp!
Sara Holmberg

Stina - Tillvaron.se

Iiiiiiiih, så kul! Lycka till, det kommer gå galant! Hoppas på att få se bilder sen :D

Svar: Jag veeet, mådde illa av nervositet på morgonen, haha. You will, var så säker! ;)
Sara Holmberg

Beatrice

Men JAA! Drömmen för alla fotografer, i alla fall känns det så? Oavsett vilken nivå man faktiskt ligger på, men du är ju GRYM. Hejaheja! Själv gick jag över min egen nivå (känns det som) och fotade lite porträtt i onsdags och se - det blev ju några riktigt bra bilder där också! Nu gäller väl övning, men att få betalt för en sån grej känns ju himla fint faktiskt!

Svar: Haha, ja, en av de absolut vanligaste i alla fall :D TACK för peppen, blev så glad och hallå, HEJA dig tillbaka! Det krävs asmycket mod att våga men med övning och erfarenhet blir man ju faktiskt bara bättre o bättre :) Kram!!
Sara Holmberg

Sara TRÄNINGSGLÄDJE

det kommer gå alldeles strålande, du är så duktig!!!

Svar: PUUUSS! och tack fina fina fina du <3
Sara Holmberg

ISA

Om du kommer vara fett jäkla nöjd med dig själv efter? JA!

Svar: Om jag är det? JA! :D Kram!
Sara Holmberg