Min nya hemsida.

 
TITTA TITTA TITTA - jag har äntligen gjort min hemsida!!! För långvariga bloggläsare vet ni om att jag faktiskt haft hela två olika hemsidor förut. Men det har alltid slutat med att jag i ren frustrerad impuls raderat dom. Det har aldrig känts bra och jag har alltid besviket insett att jag inte riktigt följt min egna magkänsla utan istället följt andras råd och stilar. Jag har pyntat hemsidorna med pastelliga rosa toner, skrivit liiite för tjecka texter om att jag ääälskar att fånga andras kärlek i motljus och förvirrat satt priser jag inte ens räknat på. 
 
MEN NU. Jävlar-i-min-lilla-låda vad jag trivs med min hemsida! Den är MIG. Färgexploderande, varm och ett organiserat virrvarr av LIV. Det ger den största berusningen av att våga vara sig själv och satsa på det. Men så är det också minst lika läskigt som fantastiskt. Men denna gång vet jag att jag är mig själv och jag kan inte vara annat, så är det ju bara. Det här är min bildstil. Vartenda ord på min hemsida är ärligt skrivna när jag bara är jag. Jag har inget behov av pastelliga nyanser av rosa (jag tycker ju bannemej inte ens om dem!), har inget behov av att vara för tjeckt säljande eller vara någon annan än mig själv i min marknadsföring eller som fotograf. Sen får jag helt enkelt hålla alla tummar och tår över att de kunder som ser och tycker om just det hittar mig. 
 
Okej, så titta nura;
 
 
På hemsidan kan man läsa om mig. (Ni ba aa tack men Sara vi läser ju typ alltid om dig här inne. Hehehe). 
 
 
Man kan läsa om hur jag tänker och arbetar som bröllopsfotograf och varför jag tycker om det. 
 
 
Och trumvirvel - jag har en till blogg! Haha. Närå, lugn. Den figurer som min förlängda (och viktigaste) portfolio. Men just nu kan man se både mitt första bröllop, en preshoot med ett par vars bröllop jag snart ska fota och sen typ det lääängsta inlägget om min blivande svärmors bröllop (men det är det värt för bilderna är underbara).
 
 
 
Och sen, alltså, USCH vad jobbigt detta var men jag har tamejsjutton spelat in en himla video också. Kan meddela att jag KÄMPADE med att både lära mig hur man ens filmar, hur man försöker klippa ihop en video någorlunda okej, vara framför kameran och sen även lyckas formulera något någorlunda vettigt. Hujeda mig. Be nice, jag är stundtals lite väl långrandig kanske och lite upprepande men give me a break försöker jag tänka. Jag förtjänar en medalj i effort i alla fall. Den finns också på hemsidan, men ni kan få titta här också (glöm inte HD!) ↑
 
Sen finns det både information om priser, min bröllopsportfolio, hur man kontaktar mig och en hel del annat. Mer ska dessutom komma men först måste jag andas lite och glädjas åt mina bröllop :))) Okej, lova å gå in o titta? Länk finns även här på vänster sida om bloggen :) Puss!
5 kommentarer
Anonym

De blev SÅ bra! S-L

Svar: TACK mormor!
Sara Holmberg

Sandra

Men vad fint! Snyggt jobbat och stort lycka till med allt :)

Svar: Men tack! Blir så otroligt glad!
Sara Holmberg

Maria

Men vilken fin film! Va roligt å få se mer av dig! Om jag nån gång kommer gifta mig skulle du mer än gärna få fota, dock lite långt mellan.....

Svar: Haha åh tack, vad roligt att du tyckte det! Åh! Det gör jag så gärna när dagen väl smäller ;)
Sara Holmberg

Matilda

Åååh vilken fin hemsida! JAG VILL OCKSÅ GIFTA MIG. Haha. Bra jobbat! En liten detaljgrej: under stycket om Leverans skriver du att du inte vill "tunna på kvalitén", jag tror att du menar "tumma på kvalitén"? :) Puss och kram och pepp!

Svar: Haha! GÖRE! ;) Hahaha, åh, hoppsan, tusen tack för att du sa till! Puss o kram o pepp tillbaks!
Sara Holmberg

Hanna

Alltså grymmaste coola du! Lycka till med allt! :D

Svar: Mäh ÅH tack!! <3
Sara Holmberg