Hejhopp fillesnopp.

 
Hej kompisar, här står jag med en lam uppslängd arm utmed sidan (?) och ser löjligt glad ut. Livet puttrar tryggt på och jag är fortsatt inne i ett lyckligt kreativt, pirrigt och livshärligt flow. Jag redigerar bilder som en galning, köper mat ifrån foodtrucks, strosar Stockholm länge med Linnéa, äter middag med Emma o Lars, skriver upp långa listor och planer, afterworkar med min sambo, lutar ryggen mot varma husfasader och blundar mot kvällssolen, äter Häägen-Dazs, söker jobb och åker på intervjuer nästan på direkten men framförallt yr huvudet av drömmar, drömmar, drömmar. Inser att 1. vad mod det krävs att våga omvända drömmar till en faktiskt vision att sträva emot och 2. vad mod det krävs att bryta normen även fast en är medveten om den. Är dock envist inställd på att försöka uppbåda modet att göra både av de sakerna. 
 
Ville hur som helst bara kika in och vifta med min lama arm för att säga hejhej. Och hejdå direkt igen, för jag och min blivande sätter oss på ett billigt flyg till varmare breddgrader för en allra sista semestervecka ihop. Plan: guppa i havet, åka slingerkrokiga vägar upp i bergen, se solnedgångar, äta gott och klå Alex i vänd tia. Och verkligen verkligen försöka stänga av och bara vara i vår egna bubbla (=mobil mer avstängd än på). Känner ett sådant stort behov av att få göra just det. Sedan ska jag komma tillbaks och förhoppningsvis skriva på lite jobbavtal, fota bröllop, lansera hemsida och BOMBA er med både bröllopsfotograferingar, glömda sommarminnen och inte minst säkerligen en del bilder från kommande vecka. Be prepared. PUSS och adjöken!
ä.
6 kommentarer
Elisabet :)

Så härligt det låter. Och klokt att stänga av mobilen ett tag. Njut!

Svar: Det var otroligt härligt och var dessutom väldigt, väldigt skönt att stänga av mobilen i en vecka.
Sara Holmberg

Johanna/Syster

Så jäkla snygg!!

Svar: Hihi, tack.
Sara Holmberg

Anonym

Åh! Så härligt det låter. Ladda batterierna och ha de så gott....SL

Svar: Kram å tack! Det gjorde vi!
Sara Holmberg

ISA

bara av detta inlägget blev jag megapepp att satsa på drömmar!! så viktig grej!! man har inget att förlora. WOHO!! ok, ska lugna mig. Puss!

Svar: Vad BRA! För det borde du göra!!
Sara Holmberg

Anna

Var det denna termin du skulle börja plugga till sjuksköterska, stort lycka till i så fall! :)

jessica

oh, vad jag ser fram emot nästa blogginlägg :)

Svar: Haha! Älskade denna kommentar - förstår den väldigt snälla piken om att jag inte bloggat på hundra dagar ;) <3 Ska börja nu igen lite bättre, lovar. Stor kram!
Sara Holmberg