Bröllopsyr.

 
Wow. Dagen igår. Mind. Blown. Away. Mest för att jag tyckte det var så SJUKT KUL men också för att alltså, kärlek. Vad stort det är. Att vi bär på förmågan att kunna älska en annan människa så djupt och villkorslöst. Så eh, ja, jag satt där på huk bakom dopfundet och grät ikapp med brudgummen i kyrkan när tärnan sjöng. Hehe. Men hörni. Jag ä l s k a d e det. Det kanske låter självklart men jag har verkligen tänkt tvärtom. Att det inte alls känts givet att jag skulle tycka att fota bröllop skulle passa mig men energiruset jag fick av dagen, oh mama. Vilken fotolycka! Och vilket första bröllop jag fick fånga - ett rakt igenom fantastiskt brudpar med en så fin och okonstlad kärlek och skön prestigelös attityd. 
 
Jag vill såklart att brudparet själva ska få se alla bilder först innan längre bildbomb publiceras men vi tittar på några snapshots av dagen. 
 
 
Kyrkan hade fantastiskt ljus dagen till ära. Dessutom, av en slump, matchade brudtärnors klänningarna kyrkbänkarna. Jag menar, please, snacka om fotograflycka. 
 
 
Vissa tyckte vigseln var lite väl långtråkig, hehe. 
 
 
O där är dom, känslofyllda och lättade efter en fin vigsel.
 
 
Efter dryga timmen åkte vi limo iväg till trädgårdsfesten. Där bjöds det på en fantastisk god buffé. 
 
 
O förutom väldigt god mat, en trädgård smekt av kvällssolen och glad släkt så fanns det även glada barnben med mycket spring och lek i. 
 
 
Och mer än så får ni inte se denna gång eftersom 1. brudparet ska få se först och 2. det är så många bilder på andra att jag vill extrakolla allt en extra gång innan publicering. Så vi avslutar med den här kyssen för kyssar är det bästa som finns, right? 
 
Ps. Jag webbanpassar alltid mina bilder för bloggen men av någon DUM anledning sedan jag skaffade retinaskärm ser mina publicerade bilder mest luddiga ut på denna blogg. Gör dom det för er också? Det ska dom nämligen inte vara. Men så ni vet i alla fall. Ds. 
3 kommentarer
ISA

Blir SÅ glad för din skull. Du kanske hittat ditt kall här i livet då! och extra plus för väder och grym location (som det ser ut) IH! härligt tjejen!

Svar: Alltså TACK Isa, vad du är ständigt generös och fin! Hahah, ja, en kan ju hoppas på det i vare fall!
Sara Holmberg

Anonym

Ja, men det är ju hur bra som helst! SLE

Klara

Men åh vad fint och kul att fota bröllop! Ljuset i kyrkan ser helt magiskt ut.

Svar: Det VAR fantastiskt!!
Sara Holmberg