En recap.

 
Jag förstår att ni sitter där hemma och frustrerat undrar VAD HÄNDER I SARAS LIV?
 
 
Och VARFÖR HÖR HON INTE AV SIG? Och andra diverse analyser och tomma frågor utan svar. 
 
 
Nä, skoja. Det tror jag faktiskt inte att ni gör. MEN jag vet själv att när en följer någons blogg så är det ju trots allt viktigt att få veta och hänga med lite granna i alla fall. Inte bara släppa saker i tomma intet utan att följa upp. SÅ låt oss ta en liten recap om vad som händer och gäller just nu eftersom jag även fått lite frågor om just det. 
 
Hur mår du?
Jo tack jag mår bara bra. Och då menar jag faktiskt det. Jag mår bra! 
 
Vad bra, men du, varför så kass uppdatering de senaste månaderna?
För drygt ett halvår sedan bestämde jag mig en gång för alla att jag inte vill satsa på bloggen. Inte just nu i alla fall. Det betyder inte att jag inte vill att den ska vara kvalitativ och det betyder inte att jag inte satsar på mitt sätt men jag vill inte lägga ned all min fritid på den om jag inte känner för det. Jag är en kreativ människa och älskar väldigt mycket olika saker. Jag har skrivit om det här förut. Jag har inte haft tid till att blogga på sistone för jag klev helt enkelt in i ett annat kreativ rus och flow i mitt liv istället - nämligen fotograferandet! Och det har varit fullständigt UNDERBART och jag har njutit och älskat och jobbat och skapat som en förälskad dåre. Är SÅ glad att jag haft vett att gå in i det och släppa hela uppdatera-alla-om-mitt-liv-pressen när jag inte haft tid för det :)
 
 
Oookejrå, men berätta vad händer nu då? Du hade ju sagt upp dig - ska du börja plugga? 
Jag hade sökt sjuksköterskeprogrammet på en skola här i Stockholm men kom tyvärr inte in! Så trist, var preeecis på gränsen! Jag hade visserigen bara sökt ett program och på det program som är absolut svårast att komma in på i Stockholm men efter lite besviken gråt vart jag snabb peppad på min höst ändå. Vet att jag kan komma in till våren om jag fortfarande vill det då men det tar vi då!
 
Vad ska du göra istället då?
Jobba på Stockholms Universitet för jag hamnade visst på ett universitet ändå serrni. Nämen jag har fått en heltidstjänst som barista på ett av SUs största caféer. Kom o säg hej om ni ser mig! Jag är hon med svettig panna och ömmande fötter (DÖR just nu av att stå 8 timmar om dan). 
 
Och fotograferandet då?
Självklart ska jag jobba med det också! Just höstterminen är ju lite av en lågsäsong för många (bröllops)fotograferar och mig likaså men jag jobbar stenhårt för att försöka sprida Sarasblick på ett sätt som för mig ändå känns naturligt att marknadsföra mig på. Plus att än har jag ett bröllop att fota denna vecka plus att redan nu har jag fyra intresserade av bröllopsfotografering inför sommaren 2016 och det krävs ju så klart sin beskärda del av mejlkontakt, avtal, möten osv. SÅ KUL!
 
 
Men du? Kommer du blogga lite oftare nu då?
Du, det ska jag faktiskt. Är tanken i alla fall. Vi får se vad en heltid gör med mig i början bara, haha. Jag har inte jobbat heltid sedan 2012 och är lite ovan att spendera hela dagarna på ett och samma jobb. Puh! SÅ! Nu slipper ni grubblandet ;) Eller var det något mer? Nu sätter vi igång denna karamell till blogg igen tycker jag!
8 kommentarer