De raraste av hjärtan

 
När vi kom hem igår hade vi fått en avi för att hämta ut ett paket och när vi öppnade paketet låg dessa två galgar i som min mormor gjort själv. Som en liten grattis-till-förlovningen-gåva. Dom är så otroligt tjusiga! Blir i övrigt så rörd över alla fina gester och ord som vi fått från familj, släkt och vänner över vår förlovningen. Känner mig så himla rik på alla sätt och vis och evigt tacksam över att jag inte bara får dela livet med Alex, utan även med alla dessa underbara, fantastiska människorna runt omkring. Det är verkligen kärlek i sin finaste form. ♥
1 kommentar

Att få vara tillbaka

Å så plötsligt är jag här igen, i min kontorsstol framför fönstret som numera pryds av grönklädda träd och molnig himmel utanför och skriver i detta älskade forum jag kommit att älska. Här siiter jag i vår lilla, men älskad etta. Här bland svensk tidig sommarluft, nybryggt kaffe, blommande rapsfält och bland vänner och familj alldeles runt hörnet - här är jag igen. Och som jag trivs.
 
 
Jag är dock lite vimmelkantig i ögonen av trötthet. Lite sådär som man nog blir efter att ha rest en längre tid och bytt sovplats i snitt var tredje natt i flera veckor, insupat en himla massa intryck och bekantat sig med nya främmande platser. En liksom matt, lycklig trötthet som lagt sig i kroppen och får själen att som en katt, mjukt vilja sträcka på sig i en skön lång gäspning för att få vila. Lite så är det.
 
Så, vi ses alldeles strax lite mer och som det brukar vara här inne, jag ska bara låta själen få sträcka lite till på sig, gäspa tröttheten ur kroppen, njuta av denna lyckliga känslan jag känner och veta att, ni? Ni har tamejtusan faktiskt väntat (ja, enligt statistik o sånt då) och det, det är ju bara helt enkelt himla megaskitkul, rent utsagt!
 
HEJ underbara ni! Snart får vi denna blogg i ljuv rullning igen!
 
ä.
0 kommentarer

Sista stoppet

Nu är vi i Prag, en favvistad! Det blir vårt sista stopp. Vi kommer hem i veckan och jag rår inte för att jag faktiskt längtar. Att resa är fantastiskt och denna resa har varit helt magisk, men i slutändan handlar mina stora drömmar om att få ett rikt, balanserat och skönt vardagsliv hemma. Åh, ljuva hem! 
 
Av nån anledning har mina inställda inlägg inte velat fungera, så ni får hålla till godo tills jag är hemma igen! 
 
Nu, nu ska jag njuta det sista av Prag och fästmannen! 
2 kommentarer