En tulpanvision

 
 
 
Medan jag sitter och bollar mellan två olika högar, en studiehög och en packhög, försöker jag idag stanna upp och klämma lite extra på dessa tulpaner jag fick av en vän i helgen. Så vackra. Min vision i flera veckor har bestått av tulpaner. Den innebär nämligen att jag har gjort flytten, vi har packat upp, sorterat och städat klart lägenheten. Maten är inhandlad för veckan och sedan, sedan får jag äntligen välkomna in våren i lägenheten med att sätta i ett knippe krispiga tulpaner i en vas på soffbordet och bara känna det - 
 
lugnet.
 
Vilken tulpanvision va'. Längtar.
ä.
0 kommentarer

6 års kärlek

 
Idag träffades jag och karln för exakt 6 år sedan.
 
Det är för stort för att greppa nästan.
 
Tänk vad vi kämpat för vår kärlek - för varandra och för oss själva. Det har brustit och det har lagats ihop ett antal gånger. Något som jag minns, så här flera år senare, var när Alex sa "Jag vill aldrig sluta försöka förstå". För mig är det definitionen av kärlek. Att aldrig vilja sluta försöka förstå ens partner och livet, trots alla de olika skeden som sker i jaget och livet.
 
Idag är jag extra tacksam och rörd över att jag står som absolut lyckligast, tryggast och kärast i denna människa, i vår relation. Jag är innerligt tacksam över att ha en bästa vän, familj och kärlek i denna människa. Min allra vackraste livsbuddy.
 
På lördag blir vi dessutom äntligen sambos! Alltså, vilken grej!
1 kommentar

Att lyssna

 
Idag vaknade jag upp alldeles matt och ledsen. Det blir så ibland antar jag när känslor river runt lite för mycket. Så jag klev upp, surplade på mitt morgonte, kramade om min mamma och tog sedan beslutet att lägga mig och somna om. Jag sov sådär djupt som kroppen gör när man tillåter sig att lyssna på den. Tillslut vaknade jag upp och drack mig en kopp kaffe och tog beslutet att lägga skolan åt sidan och ägna mig helt åt flyttpackandet. Bara lyssna på feelgood musik, nynna och prata med katten medans ens liv varsamt sorteras och packas ner i bananlådor. Sedan tog jag en semla på ett fik med en bästavän.

O tillslut så vart det en helt okej dag ändå, trots den där tumpna känslan i bröstkorgen.
För sömn, mjuk musik, semlor och bästa vänner kan ju trots allt göra susen. ♥
ä.
0 kommentarer