Att ta sig tiden för att älska

Idag tar jag och fästis fyra dagars semester. Vi ska sätta oss i en bil för att fara neråt i landet. Där huserar nämligen en väldigt älskad farmor och farfar. Med en släkt så utspridd som min är, känns det så viktigt att i alla fall någon gång per år ta sig tiden att ses för att hinna prata, krama om varandra på riktigt och få andas in doften av varandra. Så jag ser fram emot fyra dagar vid havet, äta farmors bullar, fnittra åt farfars dåliga skämt, vandra i Göteborg, krama om älskade kusiner och släktingar, äta god mat och så få fylla på energibägaren med Alex. Omringa oss med kärlek från andra och av varandra. Det behöver vi just nu.
 
Nu åker jag ner på semester för att älska lite, helt enkelt. Jag eftersträvar alltid att hålla bloggen vid liv och livnär mig på funktionen att kunna tidsinställa inlägg, men vet ni, denna gång hann jag verkligen inte. Bilder i hundratals har redigerats, levererats, jag har jobbat på mitt andra jobb, fick en förskylningshjärna mitt i allt och hemsidan har prioriterats. Så vi ses igen fram emot onsdagen, men på måndag får ni länk till hemsidan (hihihohoho!). Ha en himla fin helg, älskade ni!
 
 
 
 
 
ä.
2 kommentarer

Tre-stegs-kyssen

 
No words needed. 
1 kommentar

Fråga på!

 
På senaste tiden har jag fått en hel del frågor som trillat in, alltifrån depression, till förlovning, till tro och lite allt däremellan. Och jag har svarat "ja, det kanske jag kan skriva om/berätta om, ja" och så har jag självklart aldrig dragit tummen ur röven att göra det. Så, med risk för att kanske ha fått hybris av mig själv, tänkte jag att en frågestund kanske vore på sin plats, så att alla frågor kan få bli samlade för den här gången. Så medan jag sitter med rynkad koncentrerad panna idag över all redigering och hemsidepillande som har sin deadline idag så kan ni få ösa på med alla möjliga frågor ni eventuellt funderat över. Det kan vara allt. Foto, mat, känslor, kärlek, relationer, syn på saker osv. 
 
Så, ös på nu vetja, så samlar jag allt och ser till att ge ett inlägg åt att svara, via text eller video!
11 kommentarer